اموزش درست كردن شيريني خوشمزه خارجي

۳۸ بازديد

طرز تهيه شيريني اتريشي خوشمزه

طرز تهيه شيريني اتريشي خوشمزه

 

در اين مطلب از ايران ناز طرز تهيه يك شيريني مجلسي و خوشمزه را براي شما قرار داده ايم به اسم شيريني اتريشي. اميدوارم اين شيريني را درست كرده و از آن لذت ببريد .

 

مواد لازم براي 35 عدد شيريني:

 

مارگارين نرم شده با دماي آشپزخانه 200 گرم

پودر قند 80 گرم

اسانس وانيل (مايع) 3 قاشق چايخوري

زردة تخم‌مرغ 4 عدد

آرد 250 گرم

شكلات تخته‌اي آب شده 50 گرم

پودر نارگيل براي تزيين 50 گرم

طرز تهيه شيريني اتريشي خوشمزه

طرز تهيه شيريني اتريشي :

كف سيني فر را با كاغذ روغني بپوشانيد. فر را نيز با حرارت 135 درجه سانتيگراد (درجه كم) روشن كنيد تا گرم شود. مارگارين نرم شده و پودر قند را با هم بزنيد تا مانند كرم شود. در ظرفي جداگانه اسانس مايع وانيل را به زرده‌هاي تخم‌مرغ بيفزاييد و مخلوط كنيد. سپس اين مخلوط را به ماية قبلي اضافه كنيد و آن را كاملاً هم بزنيد تا مخلوط به دست آمده، يكدست شود. آرد را كم‌كم روي اين مايه الك كنيد و آن را مرتب مخلوط كنيد تا به سرعت به خورد خمير برود. در اين مرحله بايد خمير نرم و يكدستي به دست آيد.

 

خمير آماده شده را در قيفي كه ماسورة كنگره‌دار يك سانتيمتري دارد، بريزيد و به كمك اين قيف و ماسوره خمير را به صورت انگشت‌هاي 6 سانتيمتري (ميله هاي 6 سانتيمتري) و با فاصله روي سيني آماده شده شكل دهيد. شيريني‌ها را 20 دقيقه در فر از پيش گرم شده بپزيد تا زير آنها كمي تغيير رنگ دهد. بعد از پخت شيريني‌ها، اجازه دهيد شيريني ها كاملاً خنك شوند. سپس آنها را با شكلات آب شده به روش بن ماري و پودر نارگيل، مطابق تصوير تزيين كنيد. نوش جان

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.