رزت خامه اي

۱۱ بازديد
آموزش شيريني بدون فر رزت خامه اي

آموزش شيريني بدون فر رزت خامه اي

 

در اين مطلب از ايران ناز ميخواهيم به شما آموزش پخت نوعي شيريني بسيار زيبا و خوش طعم را بهيم كه پخت آن واقعا آسان بوده و نيازي به فر ندارد ! به گزارش ايران ناز اين دستور آموزش نوعي شيريني بدون فر و ساده است، مناسب براي يك عصرانه  …

 

مواد لازم

 

پنير خامه اي ۱۱۳گرم

خامه ي صبحانه ۱تا ۲ قاشق سوپخوري سرخالي

پودر شكر ۴پيمانه

اسانس دلخواه (ليمو،نعنا،توت فرنگي…) ۱ قاشق چايخوري

رنگ خوراكي به ميزان لازم

 

طرز تهيه :

 

پنيرخامه اي و خامه را از يك ساعت قبل در دماي محيط قرار دهيد.پنيرخامه اي را با دور متوسط همزن به مدت يك دقيقه هم بزنيد،سپس يك قاشق سوپخوري از خامه را به آن اضافه كنيد و در حد مخلوط شدن هم بزنيد.پودر شكر را پيمانه پيمانه اضافه كنيد و با دور كند همزن مواد را با هم مخلوط كنيد .اسانس مورد نظر را اضافه كنيد و ۴ پيمانه پودر شكر را كاملا با مواد مخلوط كنيد

 

اگر احساس كرديد مايه رزت خيلي سفت شده قابل قيف زدن نيست ،يك قاشق سوپخوري ديگر خامه صبحانه به آن اضافه كنيد .براي اطمينان بيشتر قبل از اضافه كردن دومين قاشق خامه صبحانه ،مقدار كمي از مايه را داخل قيف كه با ماسوره ي كنگره دار آماده كرده ايد ريخته و شروع به قيف زدن كنيد.

 

اگر مايه خيلي سفت بود،خامه را اضافه كنيد.درغير اينصورت لزومي به اضافه كردن دومين قاشق خامه نمي باشد.قالب يا سيني مستطيل شكلي را با فويل نازك آلومينيومي بپوشانيد.مايه ي رزت را داخل چند كاسه بريزيد و مقدار كمي رنگ خوراكي دلخواه به هر كدام از كاسه ها اضافه كنيد

 

براي تهيه اين رزت ها ميتوانيد از ماسوره ي متوسط كنگره دار معمولي استفاده كنيد .مايه را داخل قيف بريزيد و با حركات دستتان موافق جهت عقربه هاي ساعت رزت ها را فرم دهيد.اين شيريني را پس از فرم دادن به مدت ۲ روز در مجاورت هوا قرار دهيد تا كاملا خشك شود براي تسريع در خشك شدن ،رزت ها را پس از يك روز از آلومينيوم جدا كرده و روي توري سيمي قرار دهيد تا زير رزت ها نيز خشك شود .

 

اين شيريني را مي توانيد در دماي محيط براي مدت ۱۵ روز نگهداري كنيد.

 

اين دستور ۸۰۰گرم كربوهيدرات،۳ گرم پروتئين،۴۰گرم چربي و ۳۶۸۰كيلوكالري انرژي دارد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.