طرز تهيه شيريني بوشهري ليقمات
در اين بخش از ايران ناز آموزش تهيه شيريني خوشمزه و محبوب لقيمات را در ادامه قرار داده ايم.اميدوارم اين شيريني را تهيه كرده و از طعم خوشمزه ي آن لذت ببريد
مواد لازم براي تهيه لگيمات (ليقمات) :
آرد گندم 2 پيمانه
آب 2 پيمانه
شيره خرما 1 پيمانه
نشاسته 2 قاشق غذاخوري
مايه خمير (مخمر) 1 قاشق چايخوري
تخم مرغ 1 عدد
روغن مايع 1 پيمانه
طرز تهيه لگيمات (ليقمات) :
ابتدا پودر مايه خمير را با آرد گندم مخلوط كرده و سپس آب را كم كم اضافه مي كنيم تا خمير شود بعد خمير را در ظرف در بسته اي ريخته و در جاي نسبتا گرم به مدت 2-3 ساعت نگهداري مي كنيم تا به اصطلاح خمير برسد.
پس از تخمير خمير يك عدد تخم مرغ را خوب هم مي زنيم و همراه با نشاسته به خمير اضافه مي كنيم تا خمير نسبتا رواني بدست آيد، خمير را در قيف مخصوص (قيف باميه) ريخته و بصورت گرد گرد در روغن داغ انداخته و مي پزيم تا طلائي رنگ شود.
سپس آنها را با كفگير برداشته و در شيره خرما كه قبلا كمي روي حرارت ملايم گرم كرده ايم مي اندازيم تا شيره خرما را جذب كند و بعد در آب كش مي ريزيم. شيريني ما آماده است، ضمنا در صورتي كه قيف نداشتيد مي توانيد با قاشق غذا خوري اينكار را انجام دهيد.
نكته :
اين شيريني چون از شيره خرما درست ميشود در واقع يك نوع شيريني سالم مي باشد و بخصوص براي بچه ها مفيد پر كالري، پر انرژي و خونساز و همچنين بسيار خوشمزه و خوش خوراك مي باشد.